Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-01@14:24:22 GMT

جریمه ۹۰ هزار تومانی برای ورود به طرح ترافیک!

تاریخ انتشار: ۱۱ دی ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۳۷۷۳۴۳

جریمه ۹۰ هزار تومانی برای ورود به طرح ترافیک!


معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران گت:‌ سهمیه طرح ترافیک مهمترین ابزار لابی قدرت شهرداری بوده و 441 مرکز از ما سهمیه می‌گیرند.

خبرگزاری ایلنا: محسن پورسیدآقایی، معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران امروز در نشست خبری با بیان اینکه نکته اساسی طرح جدید ترافیک، حذف صدور صدهزار آرم و طرح ترافیک شناور است، گفت: باید همه مردم در مقابل امتیازها برابر باشند و اگر استثنایی هم وجود دارد براساس ضابطه و برای همه روشن باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سهمیه طرح ترافیک مهمترین ابزار لابی قدرت شهرداری بوده و 441 مرکز از ما سهمیه می‌گیرند.

پورسیدآقایی با تاکید بر اینکه این سهمیه متعلق به همه مردم است ادامه داد: هر جا می‌رویم قیافه ما را شبیه طرح ترافیک می‌بینند و از ما تقاضای سهمیه می‌کنند. کلیت موضوع همین است. بقیه نهادها هم که مجوزهایی را می‌دهند باید دست از این کار بردارند. اینکه بنده سلیقه‌ای تصمیم بگیرم که به چه کسی مجوز بدهم یا ندهم باید از میان برود.

معاون شهردار تهران با بیان اینکه جرائم ورود به طرح ترافیک در روز بیش از 14 هزار تخلف نیست، گفت:‌ سیستم‌ دوربین‌های ما همه پلاک را ثبت می‌کنند و بعد از آن چک می‌کنیم که آیا خودرو معاینه فنی دارد یا نه اما در دوربین‌های قدیمی قدرت تشخیص پلاک کمتر بود بر اساس طرح جدید زمان خروج از طرح نیز ثبت می‌شود. همچنین اطلاعات ساکنان محدوده‌ها ثبت خواهد شد و پس از مرحله راستی‌آزمایی برای ساکنان محدوده این اختیار را دارند که تا ساعت 8:30 صبح بدون اینکه پولی پرداخت کنند از محدود خارج شوند.

معاون شهردار با بیان اینکه بر اساس طرح جدید تخلفات صورت گرفته برای ورود به طرح از طرقی همچون مخدوش کردن پلاک کاهش خواهد یافت، ادامه داد: بر اساس آمار ورود خودروهای غیرمجاز به داخل طرح روزانه 4 هزار خودرو است اما اینکه روزانه چند پلاک مخدوش می‌شوند تا وارد طرح شوند آمار مشخصی نداریم.

معاون شهردار تهران در واکنش به این انتقاد که در طرح جدید عدالت اجتماعی در نظر گرفته نشده گفت: در طرح قدیمی هم افراد پولدار می‌توانند وارد طرح شوند در حقیقت برای ورود به طرح ترافیک در حال حاضر دو مسیر وجود دارد یکی خرید طرح ترافیک روزانه 40 هزار تومان است که بعضی روزها حتی به سقف هم نمی‌رسد. سال گذشته فقط دو روز در کل سال تمام طرح‌های ترافیک روزانه فروخته شد. راه دیگر استفاده از صد هزار طرح ترافیک و آرم طرح ترافیک و ... است که سالیانه بین صد هزار نفر و به صورت سهمیه‌ای تقسیم می‌شود. خودروهای افراد متمول نیز وارد می‌شود و جریمه‌اش را پرداخت می‌کنند به نظر من طرح قدیم است که بی‌عدالتی محسوب می‌شود نه طرح جدید.

او ادامه داد: شهرداری بنا دارد تعداد خودروهای ورودی به محدوده طرح از میزان متوسط قبلی بیشتر نشود که در گذشته سقف آن 118 هزار خودرو بوده است.

معاون شهردار با تاکید بر اینکه این طرح فقط در راستای ضابطه‌مندی عمل می‌کند ادامه داد:‌ چرا می خواهید واقعیات را پنهان کنید چرا یک وزارتخانه باید یک جا صد سهمیه طرح ترافیک و دیگری 186 عدد سهمیه داشته باشد. در گذشته برای خبرگزاری‌ها سهمیه می‌فرستادند و به عنوان ابزار قدرت برای آنکه خبری کار شود یا کار نشود از آن استفاده می‌شد در حقیقت این سهمیه به قدرت تعامل شهرداری با نهادهای دیگر تبدیل شده است اما من چرا باید امضا کنم. بگذارید یک بار هم که شده ضابطه‌مند عمل کنیم.

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران با تاکید بر اینکه سه ماه است روی این طرح مطالعه می‌کنند افزود: کلیات موضوع به تصویب همه جا رسیده است و شورای ترافیک تهران است که می‌تواند محدوده را تغییر دهد و محدوده تعیین کند اما امکان دارد ضرایب تعیین قیمت طرح ترافیک روزانه تغییر کند اما شورای شهر نمی‌تواند در کل طرح را لغو کند.

او ادامه داد:‌در سه ماهه اول امکان دارد اجرای طرح بار روانی داشته باشد و تقاضا را افزایش دهد اما دوباره کاهش خواهد یافت.

او درباره جریمه ورود به طرح ترافیک هم گفت: جریمه ورود به طرح 20 هزار تومان بوده که به 90 هزار تومان خواهد رسید تکلیف حمل و نقل عمومی در این میان حکایت مرغ و تخم مرغ را دارد اما صد در صد درآمدهای حاصل از طرح جدید ترافیک برای شهرداری صرف توسعه حمل و نقل عمومی خواهد شد. یعنی عده‌ای که از ماشین شخصی استفاده می‌کنند باید هزینه حمل و نقل عمومی را بدهند از همین الان بر اساس برنامه‌ریزی‌ها قرار است هزار اتوبوس جدید و 20 قطار جدید با درآمدهای حاصل از این طرح در سال آینده خریداری شود.

منبع: پارسینه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۳۷۷۳۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قطارهای حومه‌ای به سیستم حمل‌ونقل انبوه‌بر شهر اصفهان متصل می‌شود

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهردار اصفهان با اشاره به هماهنگی در قطارهای حومه‌ای گفت: نوع برنامه‌ریزی، اجرا و طراحی و بهره‌برداری از این قطارها از موضوعات مهم شهرهای شاهین‌شهر، بهارستان فولاد شهر، خمینی‌شهر و نجف آباد بوده که مقرر شده است که در آینده با سیستم حمل‌ونقل انبوه‌بر به شهر اصفهان متصل شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، حسین حق‌شناس امروز _سه‌شنبه یازدهم اردیبهشت_ در نشست مشترک پلیس راهور و شهرداری های استان اصفهان با تاکید بر ضرورت هماهنگی‌های بین بخشی در شهرداری ها و پلیس راهور اظهار کرد: یکی از چالشش‌های سیستم اجرایی هماهنگی بین بخشی است و در صورتی که یک موضوع بین دو یا چند بخش مشترک باشد، منجر به کاهش سرعت در روند اجرای آن موضوع خواهد شد.

وی با بیان اینکه رینگ چهارم یا حلقه حفاظتی شهر از شهرستان های مختلف اطراف اصفهان عبور می کند و نقش بسیار مهمی در کاهش ترافیک و تصادفات دارد، افزود: قسمت‌هایی از این پروژه عظیم که در محدوده شهرداری این کلان‌شهر است، در حال پیگیری و اجرا است، اما بخش‌های دیگر این پروژه که به شهرداری‌های دیگر مربوط می شود، همچنان پیشرفت جدی نداشته و نیازمند همکاری‌هایی است تا شکل گیرد.

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهردار اصفهان با اشاره به هماهنگی در قطارهای حومه‌ای تصریح کرد: اطراف اصفهان شهرهایی وجود دارد که به دلیل میزان جمعیت و الگوی سکونت آن‌ها باید به سیستم حمل‌ونقل انبوه‌بر متصل شوند.

حق‌شناس ادامه داد: نوع برنامه‌ریزی، اجرا و طراحی و بهره‌برداری از این قطارها از موضوعات مهم شهرهای شاهین‌شهر، بهارستان فولاد شهر، خمینی‌شهر و نجف آباد بوده که مقرر شده است که در آینده با سیستم حمل‌ونقل انبوه‌بر به شهر اصفهان متصل شود.

وی با اشاره به حمل‌ونقل با شرکت واحد اتوبوسرانی گفت: یک سری از خطوط حمل‌ونقل اصفهان از قدیم به شهرهای اطراف سرویس‌دهی داشته که به مرور با گسترش و استقلال شهرداری‌ها خاتمه پیدا کرده است، چراکه سرویس‌دهی به شهرها در این حوزه در چارچوب وظایف و امکانات شهرداری نیست، همچنین به‌لحاظ قانونی شورای ترافیک اجازه نمی دهد که اتوبوس‌های درون شهری به عنوان بین شهری تردد داشته باشند.

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهردار اصفهان گفت: موضوع کارت بلیت‌ها از دیگر مواردی بود که در شهرداری این کلان‌شهر شکل گرفت و سیستم شهرداری در این راستا ارتقا پیدا کرد که این موضوع شهرداری‌های اطراف اصفهان را نیز ملزم به ارتقای این سیستم کرد.

حق‌شناس اضافه کرد: همین موضوع درباره هماهنگی بار و مسافر شهرداری نیز وجود دارد و شامل وظایف سازمان تاکسیرانی نیز خواهد شد و در بعضی مواقع این سازمان باید مجوزهایی برای تاکسی های سایر شهرداری ها صادر کند.

وی خاطرنشان کرد: وظایف و خدمات مدیریت حمل‌ونقل بار که تا مرز شهر با شهرداری اصفهان خواهد بود، همچنین پایانه‌های مسافربری شهرداری اصفهان ازجمله مواردی است که نیازمند هماهنگی‌های بین‌بخشی است.

وی با اشاره به یکپارچگی فناوری و مطالعات حمل‌ونقل و ایمنی گفت: شهرداری اصفهان تلاش کرده است تا در این نمایشگاه تمام شرکت‌هایی که در زمینه‌های فناوری در سطح کشور دارای محصول بوده و محصولات بومی ایجاد کرده است، در کنار هم جمع کند تا در موضوعات مختلفی همچون هوشمندسازی، ثبت تخلف، مدیریت ترافیک و کنترل چراغ های راهنمایی با یکدیگر به تبادل اطلاعات و همکاری با یکدیگر بپردازند.

حق‌شناس با اشاره به مباحث دیگری ازجمله لزوم تعیین دقیق مرز خدمات‌دهی در شهر که به قسمت‌های مختلف آن مربوط می شود، گفت: برای مثال مرز اصفهان با شهرداری خمینی شهر در محدوده منطقه ۲ یا میدان استقلال و تعیین مرز آن با منطقه ۹ یا در منطقه ۱۰ با بعضی از شهرستان ها همچون قهجاورستان، منطقه ۱۲ با حوزه بزرگراه معلم، بلوار آزادگان و شهرداری گز، خورزوق و شهرهای شمالی که دارای موضوعات مشترکی است یا منطقه ۱۵ به محدوده هایی که در شرق اصفهان وجود دارد، مرزهای خدمات‌دهی تعیین شده است که در این باره نیز باید هماهنگی هایی صورت گیرد.

به گزارش ایمنا، در دومین نمایشگاه حمل‌ونقل دانش‌بنیان که در دانشگاه صنعتی اصفهان در حال برگزاری است، شرکت‌هایی همچون شرکت مترو، شرکت مهندسی نیک‌اندیش، سازمان مدیریت حمل‌ونقل بار اصفهان، شرکت رستاک، شهرک علمی و تحقیقاتی، شرکت دیده بان، شرکت زرین خودرو، شرکت فراساخت سیکلت، سامانه جامع مدیریت و نظارت هوشمند سرویس مدارس، شرکت مپنا، شرکت صنایع هواپیماسازی و بسیاری دیگر از شرکت‌ای دانش‌بنیان و تولید کننده در حوزه حمل‌ونقل برای معرفی محصولات و تبادل اطلاعات خود حضور به‌هم رساندند.

کد خبر 749356

دیگر خبرها

  • بودجه ۶۰۰۰ میلیارد تومانی شهرداری کرمانشاه بلاخره تصویب شد
  • ۱۹ سامانه جدید ثبت تخلف سرعت در اهواز فعال می‌شود
  • هوشمندسازی ۴ پارکینگ هسته مرکزی شهر قم
  • جریمه ۱.۹ میلیارد تومانی مشاورین املاک استان همدان
  • شهرداری‌ها در آموزش فرهنگ ترافیک مشارکت کنند
  • قطارهای حومه‌ای به سیستم حمل‌ونقل انبوه‌بر شهر اصفهان متصل می‌شود
  • جریمه ۲۰۰ میلیون تومانی تراکتور
  • هزینه ۳۰۰ میلیارد تومانی شهرداری در حوزه گردشگری همدان
  • جریمه 350 میلیون تومانی باشگاه استقلال خوزستان
  • بازنگری در مکان‌یابی پل‌های عابر پیاده در قم/۱۰ پل عابر پیاده مکانیزه اجرایی می‌شود